Početna stranica > AKTIVNOSTI > AKTUALNA DOGAĐANJA > 2008 > Dr. Svetlana Broz posjetila Europski dom Vukovar

Dr. Svetlana Broz posjetila Europski dom Vukovar

U okviru projekta "Tribina EDVU", koji financijski podržava njemačka Zaklada Friedrich Ebert, Europski dom Vukovar je 27. studenog posjetila Dr. Svetlana Broz sa svojim suradnicima. U okviru ove posjete visoka gošća je tijekom prijepodneva vodila razgovor sa studentima i nastavnicima vukovarskog Veleučilišta "Lavoslav Ružička", nako čega je posjetila Spomen-dom i Grobnicu na Ovčari.

JPEG - 46.5 kb
Dr. Svetlana Broz upisuje svoje utiske u knjigu posjetitelja
JPEG - 51.4 kb
Na koncu posjete: Dr. Svetlana Broz s tajnicom EDVU, gosp. Dijanom Antunović Lazić

Tijekom poslijepodneva Dr. Svetlana Broz sa svojim suradnicima je posjetila i Europski dom Vukovar. Nakon što su gosti dobili osnovne informacije o misiji, ciljevima i aktivnostima EDVU, Dr. Svetlana Broz i Prof. Dr. Bahrudin Fazlić su predstavnicima EDVU izložili svoja iskustva u afirmaciji vrijednosti građanskog društva na području Bosne i Hercegovine. Razgovor u EDVU je bio obostrano koristan, te je deklariran kao početak dugoročnije suradnje u području osnaživanja vrijednosnih značajki građanskog društva u procesu približavanja Europskoj uniji.

JPEG - 33.3 kb
Gosti slušaju potresnu priču o zločinu
JPEG - 34.6 kb
Dr. Svetlana Broz sa suradnicima odaje počast žrtvama zločina na Ovčari

U večernjim satima Dr. Svetlana Broz je održala predavanje na Tribini Europskog doma Vukovar pod naslovom "Građansko društvo kao bitan element u sustavu europskih vrijednosti"