Početna stranica > AKTIVNOSTI > AKTUALNA DOGAĐANJA > 2015 > Održan okrugli stol o malom poduzetništvu

Održan okrugli stol o malom poduzetništvu

U okviru Vukovarskog ekonomskog foruma, održan je 02. lipnja 2015. u hotelu „Lav“ razgovor za okruglim stolom na temu ’’Malo poduzetništvo kao pokretač napretka u zajednici’’. Uvodna izlaganja za diskusiju podnijeli su prof.dr.sc. Marina Dabić, redovita profesorica na Katedri za međunarodnu ekonomiju, Goran Koprivnjak, univ.spec.oec., Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast i Renata Goreta mag.pharm., direktorica proizvodnje Yasenka d.o.o. Diskusiju je moderirala Marina Stažnik, dipl. polit.

JPEG - 70.1 kb
Uvodničari su potakli sudionike na dinamičnu diskusiju

Uvodničari su u svojim izlaganjima izložili do sada stečena iskustva s razvojem malog poduzetništva u funkciji pokretanja gospodarskog i društvenog razvoja zajednice te istakli njegove prednosti, ali i određene probleme koji se u svezi s razvojem malog poduzetništva mogu eventualno pojaviti. Okruglom stolu su prisustvovali predstavnici brojnih institucija, tvrtki i obrta s područja Grada Vukovara, a u ime Grada Vukovara na okruglom stolu je sudjelovala pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju, Marijana Grubišić.

JPEG - 71 kb
Uvodničari su također odgovarali na postavljena pitanja

Okrugli stol su organizirali Europski dom Vukovar i Zaklada Friedrich Ebert iz Zagreba, koja je za ovo događanje osigurala i odgovarajuća financijska sredstva..

JPEG - 71.2 kb
Sudionici okruglog stola su sa zanimanjem pratili uvodna izlaganja