Početna stranica > AKTIVNOSTI > AKTUALNA DOGAĐANJA > 2015 > Kreativne radionice

Kreativne radionice

15. ožujka je u Europskom domu Vukovar počela provedba građanske akcije "Ujedinjeni u različitosti". Predviđene aktivnosti će se realizirati u razdoblju od 15. ožujka. do 15. lipnja ove godine. U okviru ove građanske akcije će se provesti brojne aktivnosti, u koje su uključene različite skupine građana. Aktivnostima u okviru ove građanske aktivnosti promiče se volonterski rad, solidarnost, društvena uključenost drugih i drugačijih. Također se razmjenjuju informacije o mogućnostima pojedinaca kako bi svi skupa stvorili zdravu i sretnu zajednicu.

JPEG - 77.3 kb
Deca i odrasli su radili zajedno

Od 15. ožujka do 15. lipnja 2015. godine, održat će se 8 kreativnih radionica poput oslikavanja, fotografiranja, pisanja i sl. Ove radionice će biti mjesto susreta različitih skupina naših građana, a cilj nam je bio potaknuti ih na aktivno djelovanje, udruživanje, dijalog, iskazivanje ideja, mišljenja i pronalazak pozitivizma, solidarnosti, tolerancije u ljudima i među ljudima. U radionice će biti uključene osobe treće životne dobi, zaposleni i nezaposleni, mladi, djeca u sustavu socijalne skrbi, djeca Romi, pripadnici nacionalnih manjina te osobe s invaliditetom. Radionice će se održavati u prostorijama Europskog doma Vukovar u suradnji s udrugama koje čine Društveni centar i koje su bile pridruženi partner u ovoj akciji.

JPEG - 73.1 kb
Sudionicima radionice etnička opredjeljenost nije bila bitna

Akcija je podržana od strane Ureda za financijske mehanizme Europskog gospodarskog prostora i Norveškog financijskog mehanizma putem Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

JPEG - 91.6 kb
Zajednički rad je svima bio zadovoljstvo
JPEG - 36.3 kb