Početna stranica > AKTIVNOSTI > POSJETE EUROPSKOM DOMU VUKOVAR > Bivši predsjednik RH Stjepan Mesić u posjeti EDVU

Bivši predsjednik RH Stjepan Mesić u posjeti EDVU

11. listopada ove godine, dan nakon što je održao predavanje na tribini EDVU, bivši predsjednik RH (u razdoblju 2000-2010) Stjepan Mesić, u pratnji svojih suradnika, posjetio je Europski dom Vukovar.

Kroz prezentaciju dosadašnjeg, decenijskog, rada gospodin Mesić se upoznao s ciljevima i aktivnostima EDVU, na temelju čega je u nastavku vođen razgovor.
Kao i uvijek ekskluzivnost susreta sa uvaženim gostom, radni tim EDVU podijelio je sa svojim suradnicima, te su susretu s bivšim predsjednikom nazočili i Dragica Galić (predsjednica Fotokluba Vukovar), Nenad Manojlović (predsjednik Udruge BOSINO Vukovar), Mile Ivković (potpredsjednik Gradskog vijeća), Karolina Šoš Živanović (voditeljica ICM Vukovar i članica UO EDVU) te mr. sc. Josip Kovač (predsjednik Društva intelektualaca VUKIN Vukovar i član Predsjedništva EDVU).

JPEG - 58.8 kb
U ugodnom razgovoru sa Predsjednikom: Dragica Galić (predsjednica Fotokluba Vukovar)...
JPEG - 57.8 kb
...Karolina Šoš Živanović (voditeljica ICM Vukovar i članica UO EDVU) i mr. sc. Josip Kovač (predsjednik Društva intelektualaca VUKIN Vukovar i član Predsjedništva EDVU)

Uvaženi gost interesirao se za aktivnosti Europskog doma Vukovar, posebice za pitanje obnove zajedništva i motiviranja mladih za rad u zajednici. Gospodin Mesić izrazio je veliko zadovoljstvo napretkom koji je u ovim područjima do sada postignut kroz aktivnosti EDVU.

JPEG - 42.5 kb
Predsjednik je u knjigu utisaka zapisao da je impresioniran radom EDVU te je obećao novi susret u dogledno vrijeme
JPEG - 55.1 kb
S lijeva na desno: Nevenka Prodanić, Josip Kovač, Karolina Šoš Živanović, Mile Ivković, Stjepan Mesić, Ljiljana Gehrecke, Dragica Galić, Stanislava Malić-Gostović, Nenad Manojlović i Dijana Antunović Lazić

(Posjetu gospodina Mesića EDVU fotografirao je Denis Islentyev)