Početna stranica > ARHIVA > MEĐUNARODNA KONFERENCIJA, LISTOPAD 2010. > MEDIJI O KONFERENCIJI > Prva konferencija za medije

Prva konferencija za medije

26. listopada ove godine održana je prva, od dvije planirane konferencije za medije, na kojoj je predstavljena međunarodna konferencija, koja će se od 29. do 31. listopada održati u Vukovaru.

Pozivu na ovu konferenciju su se odazvali Vinkovačka televizija, Hrvatski radio-Vukovar, odnosno Vukovarske novine i radio srpske nacionalne manjine "Dunav". Novinari su se u prvom redu interesirali za motive održavanja ove konferencije, za njen program, za sastav sudionika te za očekivane rezultate konferencije. Na pitanja novinara su odgovarale Ljiljana Gehrecke, Dijana Antunović Lazić i Anica Marić.

JPEG - 35.3 kb
Prva konferencija za medije u EDVU

Nakon održane konferencije Vinkovačka televizija je dva puta u okviru vijesti i jednom u okviru emisije "Kulturoskop" izvijestila slušatelje o međunarodnoj konferenciji u Vukovaru, Hrvatski radio-Vukovar je također putem svojih radio-emisija prenio slušateljima odgovarajuće informacije, dok je u Vukovarskim novinama objavljena odgovarajuća informacija novinarke Marije Molnar.